Esberitox

 Är förkylningen på väg?

Köpa Esberitox

Esberitox mot förkylning

Esberitox är ett av de populäraste medlen mot förkylning i Sverige idag. Det är registrerat som naturläkemedel av Läkemedelsverket. Det innebär att Esberitox har godkänts efter att ha undersökts och dokumenterats, så att det har avsedd effekt.

Esberitox är uppbyggd kring tre välkända medicinalväxter – Baptisia, Thuja och Echinacea, vilka var för sig har effekt vid förkylningsbesvär. Esberitox gör sig bäst när du känner att förkylningen är på gång.

Dessa tre substanser kombineras så att de tillsammans får ett unikt brett verkningsspektrum.

Användningen av Echinacea har sitt ursprung hos Nordamerikas indianer, som ansåg den vara effektiv mot feber och infektioner. Idag är Echinacea en av våra bäst dokumenterade läkeväxter.

Baptisia är en art med ursprung i östra delen av Nordamerika. Såväl växten som roten har en stark arom. Baptisia bidrar till att lindra febersymptom och Örten är omskriven som effektiv mot förkylning, halsont och feber.

Thuja occidentalis tillhör familjen Cupressaceae (cypressväxter). Det är skotten, såväl färska som torkade som används. Skördetid är juni – juli då de aktiva ämnena har en optimal koncentration. Thuja bidrar till att förkorta symptomtiden. Thuja har under flera hundra år använts inom traditionell medicin mot bland annat hosta och luftvägsinfektioner.

Dosering

Vuxna och barn över 12 år: 3 tabletter som får smälta i munnen 3 gånger dagligen. Barn 8-12 år: 1-2 tabletter som får smälta i munnen 3 gånger dagligen.

Biverkningar

Allergiska reaktioner och mag- samt tarm-symtom kan förekomma.

Köpa Esberitox

Esberitox kan du köpa hos Shopping4Net till ett förmånligt pris.